Chcete jít proti proudu? Nebojte se klasiky a zkuste Raye Charlese nebo Antonína Dvořáka

9. květen 2023

Samuel Budiman dabuje, točí filmy, hraje fotbal a poslouchá vážnou hudbu. V podcastu Trenduj prozradí, jak vybočit z davu.

Je tu pro vás další díl Trenduj a tentokrát si Eva ve studiu popovídala s třináctiletým Samuelem Budimanem, který dělá snad všechno, co si dokážete představit. Hraje v divadle, točí filmy, hraje fotbal, umí na dva hudební nástroje, moderuje, stepuje a dabuje. Je to tak trochu superčlověk, nemyslíte? Jak to všechno stíhá? Co ho nejvíc baví? A jaký hudební styl má nejraději? Poslouchejte Trenduj a dozvíte se to.

Na co dnes Eva se Samem mrknou?

  • Natáčení a hraní – Jaké to je být mladým hercem? Učí se Sam od starších kolegů a stal se mu na jevišti nějaký fail?
  • Fotbal – Co je na něm tak skvělého? Proč ho lidé milují už od pradávna?
  • Hudba - Trenduje vážná hudba a jazz?

Tipy od Sama

  • Fotbalový tip – Šetřete síly a komunikujte, roli hraje psychika, motivujte tým, nevzdávejte se!
  • Nebojte se klasiky – Chcete jít hudebně proti proudu a zkusit vážnou hudbu? Začněte Rayem Charlesem, Louisem Armstrongem, Antonínem Dvořákem nebo Bedřichem Smetanou.
  • Ultimátní tip - Člověk by měl dělat věci pořádně a zkusit je dotáhnout do konce. Dělat vše s tím nejlepším vědomím a svědomím. Aby se sebou mohl být spokojený.

VÝZVA: Chcete taky přijít do Trenduj?

Napište Evě na email radiojunior@rozhlas.cz a do předmětu napište Trenduj. Pošlete info o sobě a taky zhruba minutovou nahrávku vašeho hlasu. Možná právě vy budete dalším hostem téhle talkshow!

Spustit audio

Související