Do poslední chvíle nevíme, s kým budeme tancovat, říká o StarDance milovnice karnevalu v Riu Lálová

11. srpen 2021

Veroniku asi znáte z televizní show StarDance. Letos se chystá v oblíbené soutěži tančit už potřetí a jejím partnerem bude princ!

Tanečnice Veronika Lálová, kterou si do studia pozval Jakub Voříšek, je pravidelnou návštěvnicí slavného karnevalu v Riu de Janeiru.

Dokument o karnevalu

„V Brazílii jsem byla už asi čtyřikrát a na karnevale dvakrát. Jednou dokonce i s Českou televizí, se kterou jsme natáčeli dokument,“ popisuje nadšeně, „Pokaždé si to užiju,“ vzpomíná.

Dokument se natáčel před tím, než vypukla pandemie. Legendární barevný karneval plný tance a krásných kostýmů se koná v únoru. U nás je tou dobou zima, ale v Brazílii mají léto. Dokument se bude vysílat zanedlouho, takže si ho určitě pusťte.

Pětibojař chtěl tanečnici, která nemluví

Veronika už dvakrát účinkovala v oblíbené televizní soutěži StarDance, kde tanečníci tvoří páry s celebritami. Poprvé vystupovala s hercem Zdeňkem Piškulou a celou show vyhráli. Teď se tam chystá potřetí. Kdo ji po parketu provede tentokrát? Bude to filmový princ z Popelky Pavel Trávníček. To se ale Veronika dozvěděla, až když na spolupráci kývla.

StarDance 2016 - Veronika Lálová a Zdeněk Piškula

„My opravdu až do poslední chvíle nevíme, s kým budeme tancovat.“ vysvětluje. Profesionální tanečníci nemají žádnou možnost, jak do výběru svého slavného partnera zasáhnout. Je to tak i naopak? Mohou si celebrity nadiktovat, s kým chtějí trénovat? „Do toho tak nevidíme, ale pamatuji si, že David Svoboda řekl, že chce nějakou partnerku, která moc nemluví," říká k tomu Veronika, ale se smíchem dodává: „Ale dali mu mě, tak to nevím, kde se stala chyba.“

Kdy se chtělo Veronice během StarDance brečet a jakou trapnou chvilku musela vydržet? Poslechněte si celý rozhovor a dozvíte se to.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Jakub Voříšek , kpe
Spustit audio

Související