Do Zlína za filmem a Rádiem Junior

18. květen 2018

Město Zlín hostí 58. ročník Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež a Rádio Junior bude samozřejmě u toho!Pro návštěvníky i posluchače chystáme od 27. 5. přímo z festivalu živé vysílání se zajímavými hosty, písničky, soutěže, zkrátka bezva zábavu.

A co nás čeká? Už od neděle 27. 5. vysíláme z náměstí Míru, kde se na vás budou těšit Jirka Kohout, Petr Ševčík nebo Jakub Voříšek. Naše vysílání navštíví třeba herečka Ivana Andrlová nebo písničkářské duo Vilém Dubnička a Zdeněk Lahoda.

Ten samý den si můžete od 10.00 do 18.00 zaskočit do ruchařské dílny Rádia Junior. V ní si děti vyrobí jednoduché hudební nástroje z běžně dostupných materiálů, se kterými si užijí spoustu legrace.

Ve čtvrtek 31. května 2018 proběhne na náměstí Míru i Den s Českým rozhlasem. Čeká na vás spousta písniček, vystoupení a další zábavy. Rádio Junior vás bude bavit celé dopoledne. Potkáte se například s Janou Rychterovou, Petrem Ševčíkem, nebo se přenesete do Ušounovy Pohádkové školky. Vystoupí i vycházející hvězda Naty Hrychová.
Vstup zdarma.
Detailní program najdete na stránkách festivalu

Ze Zlína budeme vysílat i Kluby Rádia Junior se zajímavými hosty. A pozor! Máme pro vás také jednu specialitu. V pátek 1. 6. v Klubu Rádia Junior odstartují Venda s Fráňou novinku na Rádiu Junior – živě čtenou pohádku od Hajaji.

Právě od pátku 1. 6. až do neděle 10. 6. budou hosty našich Klubů různí známí herci a každý z nich přečte jednu pohádku z úplně nového seriálu Vesmírné putování komety Julie aneb Příhody a dobrodružství ze všech koutů vesmíru. Tenhle dobrodružný a vtipný seriál pro vás napsala Hana Lehečková.

Nemůžete za námi do Zlína dorazit? Nevadí. Stačí, když si ve správný čas pustíte naše vysílání. Díky rozhlasovému kouzlu se ve Zlíně ocitne úplně každý posluchač.

Naladit si nás můžete zde.

Tak si to nenechte ujít!

Spustit audio