Fanoušci prosí slavnou zpěvačku Taylor Swift: Přijeď i za námi!

11. leden 2023

Její nejslavnější videoklip má neuvěřitelných 3,2 miliard zhlédnutí. Kolik cen už za svou kariéru posbírala? I na to se podívá podcast Síťovka.

Začínala jako country zpěvačka, říká se jí miláček Ameriky a k písním si píše sama i texty. Slavná americká zpěvačka Taylor Swift je mezi hudebníky, co se týká počtu followerů na Instagramu, na 5. místě na světě.

Její videoklip Shake It Off má přes 3,2 miliard zhlédnutí. To je, jako kdyby tohle video viděli všichni obyvatelé Číny, Indie a USA dohromady. V roce 2020 byl majetek Taylor Swift odhadnutý na 360 milionů dolarů. Má spoustu cen a vyznamenání – například 11 cen Grammy.

Na American Music Awards v listopadu roku 2022 získala cenu pro umělce roku, celkem uspěla v šesti kategoriích a z American Music Awards má už celkem 40 ocenění, což je nejvíc ze všech umělců. Teď Taylor Swift chystá turné po USA, které se bude konat od března do srpna 2023. Obdivovatelé na Facebooku Taylor prosí, ať přijede i do jiných měst a států: do Itálie, na Filipíny nebo do jižní Afriky.

Jaké vzkazy jí ještě fanoušci píšou? Proč jí dala maminka zrovna tohle křestní jméno? A v kolika letech napsala tahle zpěvačka svoji první písničku? Poslechněte si další díl podcastu Síťovka.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související