Herec Dan Kranich ve volných chvílích rappuje. Poslechněte si jeho verzi pohádky o budíku k ničemu

15. září 2022

Dan Kranich vyprávěl pohádku Budík-k-ničemu ze seriálu Hajajafón a prozradil i něco o sobě. Podívejte se na video a poslechněte si rozhovor.

O tomhle mladém sympatickém herci neslyšíte na Rádiu Junior naposledy! Už v říjnu si ho totiž budete moci pustit v novém příběhu ze světa influencerů, který se jmenuje Sleduj! Ten představí drsnou stránku touhy po slávě. Koho tam Dan hraje? A jak je na tom se sociálními sítěmi v opravdovém životě? I na to se ho v Klubu Rádia Junior zeptala Veronika Hájková.

Dan se věnuje nejen hraní v divadle, ale i hudbě. Je to rapper. „My děláme takový hodně netypický rap. Říkáme tomu experimentální nebo alternativní. Snažíme se to dělat trošku jinak. A možná se nám to i daří,“ vysvětluje.

Na závěr rozhovoru Dan přečetl další příběh ze seriálu Hajajafón od Tomáše Ráliše. Jak si s nelehkým úkolem poradil? Vyprávět pohádku v rádiu (a ještě k tomu v přímém přenosu) totiž není jen tak! :-)

Pusťte si celý podcast pod hlavním obrázkem nahoře v článku. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe
Spustit audio

Související