Představte si je v pyžamu, radí herečka Klára Suchá, jak na trému a vypráví pohádku skřítka Hajaji

12. září 2022

Klára Suchá přečetla první příběh letošního Hajaji živě a prozradila i něco o sobě. Podívejte se na video a poslechněte si rozhovor.

Po hvězdné kariéře v divadle nebo u filmu Klára Suchá jako malá nikdy netoužila. Pro hereckou školu se rozhodla až na konci gymnázia. Nakonec se stala i oceňovanou rozhlasovou herečkou.

Tohle povolání si nemůže vynachválit. Dokonce ji na tom baví i učení rolí. „Texty si čtu nejraději sama. Miluju přípravy. Bez nich bych byla nervózní,“ prozrazuje sympatická herečka. Má nějaký tip, jak třeba ve škole překonat trému, když máte mluvit před lidmi? „Zkuste si představit, že jsou před vámi všichni v pyžamu,“ radí se smíchem. Pak z vás strach určitě spadne.

Pohádka Hajajafón

Na závěr Klubu Rádia Junior Klára přečetla pohádku skřítka Hajaji ze seriálu Hajajafón od Tomáše Ráliše. Jak si s příběhem o jednom podivném královském páru poradila? Podívejte se na video a uvidíte sami :-)

Chcete se procvičit v hereckém slovníčku? Pusťte si celý podcast pod hlavním obrázkem nahoře v článku. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe
Spustit audio