Herečka Henrieta Hornáčková prozradí, jak se natáčí pořad Tance z pohádkového rance

16. duben 2023

Tentokrát se bude v Totál talkshow tančit s herečkou a tanečnicí Henrietou Hornáčkovou a jejími budoucími kolegy. A nejen to!

Další díl podcastu Totál talkshow je tu! Těšte se na moderátory Denisu Kimlovou, Emu Stanečkovou, Ondru Holana a jejich elévskou posilu Kristýnu Petiškovou. Společně se vydají na parket i na divadelní prkna, protože se během pořadu několikrát spojí s herečkou a tanečnicí Henrietou Hornáčkovou, která s dětmi v jednom pražském divadle právě nacvičuje hereckou Abecedu.

Henrietu určitě dobře znáte z pořadu Tance z pohádkového rance, který můžete vidět na programu Déčko České televize. Určitě vás bude zajímat, jak se vybírají děti, které s ní před kamerami tančí, nebo jestli si pamatuje, kolik dětí už v životě učila. A ke slovu se samozřejmě dostanou i její budoucí kolegové, kteří prozradí, co už je naučila.

Navíc pro vás Ema, Ondra i Kristýna mají také spoustu zajímavostí a rekordů ze světa tance. Věděli jste například, co je headbanging? Ano, je to házení hlavou a držitelem rekordu v nejdelším házení hlavou ze strany na stranu je metalista Pat Callan, který headbangoval skoro třicet šest minut v kuse.

Víc uslyšíte v Totál talkshow!

Pořad si můžete živě i ze záznamu pustit na webu Rádia Junior a audioportálu mujRozhlas

Spustit audio

Související