Jaké máš doma zvíře?

27. srpen 2014

Ve vysílání Rádia Junior jsme si povídali o světě zvířat. A protože zvířata máme všichni rádi a spousta z nás je má i doma, řekli jsme si, že si uděláme malou fotogalerii zvířátek našich posluchačů. Podívejte se, co jste nám poslali!

Webeditorky našich webů Petra a Lenka poslaly fotografie psů, které mají doma - irského setra a beaucerona (francouzského ovčáka).

Naši psi, Piero a Charis

A fotografii svojí milované kočičky Máji poslal a zdraví vás posluchač Martin Truhlář - 8 let.

Kočka Mája

Lída nám napsala:
Dobrý den, posílám fotku našeho morčete Myšpulína. Před pár dny mu byl právě rok, dostal zeleninový dort, kytici trojlístků, připili jsme mu na zdraví a dokonce jsem mu nechala zahrát i písničku ve vzkazovně Rádia Junior. Je to můj miláček a s bráchama se o něj staráme úplně sami. Lída Kačenková.

Morče

Matyáš napsal:
Ahoj do radia, posílám fotku naší kočky Čapatí, už nám umřela, ale máme ji stále rádi. U nás v domě s námi pořád bydlí nějaké kočičky, strakatá Tula a
mourovatá Mína. Když jsme byli ještě s bráchou menší, táta nám udělal fotografickou knížku, která se jmenuje Z kočičího domu, kočky prostě
milujeme. Ahoj Matyáš.

Logo

Posílejte na mail Rádia Junior od 26.8. do 29.8. 2014 fotografie vašich domácích mazlíčků. Také můžete vyfotit oblíbené zvíře v zoo nebo v přírodě.
Uděláme si hezkou fotogalerii zvířat našich posluchačů.
Jednu z fotografií odměníme hezkým dárečkem, který zašleme na vaši adresu.

A víte, že se na Webíku Rádia Junior, v rubrice Zvířecí poradna, můžete zeptat veterináře na problémy se svým domácím mazlíčkem? Poradí vám také, když máte v úmyslu pořídit si zvíře domů anebo se chcete jen tak zeptat na cokoli ze života zvířat. Napište nám na deti@rozhlas.cz.

Piero a Charis
autor: Lenka Kupková
Spustit audio

Pusť si video