Je tady Velikonoční soutěž Rádia Junior!

9. duben 2017

Uhádněte devět barev našich rozhlasových velikonočních vajíček, správně je na webu obarvěte a vyhrajte úžasné ceny. Ve velikonoční soutěži Rádia Junior na vás čeká dětský tablet Maxipes Fík, vysílačky a kvadroptéra s kamerkou.

Ve vysílání Rádia Junior, můžete od neděle 9. dubna slyšet barevná velikonoční vajíčka. Ano, čtete správně. Přímo soutěžní vajíčka vám budou radit, jakou jim máte dát na webu barvu.

Od neděle 9. dubna, se vám až do velikonočního pondělí 17. dubna, každý den představí jedno vajíčko a napoví vám, jak poznat jeho barvu. A vy si pěkně každou barvu zapamatujete, nebo si uděláte doma stejně barevné kolečko na papír, nebo si jednoduše správnou barvu napíšete.

A když se během velikonočního pondělí dozvíte poslední barvu, je správný čas začít soutěžit! Vybarvit soutěžní vajíčka v ošatce můžete přímo tady. Dávejte ale pozor na správné pořadí. A máte tam i jedno vajíčko navíc. To se vysloveně těší, že se na něm vyřádíte podle libosti. Jeho barvy vyberete jen a jen vy.

Netrapte se ale ani v případě, že vám třeba ve vysílání některé z vajíček uteklo. Podívejte se na web do našeho krásného velikonočního kalendáře a tam v každém okénku najdete stejnou nápovědu jako ve vysílání, přímo od vajíčka.

Na správně vybarvená vajíčka čekáme do 20. dubna do 12:00. Zašlete nám je na emailovou adresu: radiojunior@rozhlas.cz. Šťastné výherce dětského tabletu Maxipes Fík, vysílaček od firmy Gogen a kvadroptéry s kamerkou od firmy Pecka modelář vylosuje Šárka Fenyková v pátek 21. dubna v Klubu Rádia Junior.

Tak hodně štěstí!

Spustit audio