Juché! Startuje Ušounova pohádková školka

2. leden 2018

Chcete se s námi mít každý den od 8 hodin ráno pohádkově? Poslouchejte Ušounovu pohádkovou školku s Janou Rychterovou a Ušounem Rušounem. Ti dva si ve školce hrají, zpívají, cvičí a plní úkoly, nebo luští hádanky. A moc se těší, až se k nim přidáte.

Holky a kluci, milí rodiče a milé paní učitelky, s novým rokem přichází na Rádio Junior hned několik úžasných novinek. A jednou z nich je i zbrusu nový pořad pro předškoláky Ušounova pohádková školka. Moderují ho Jana Rychterová a Ušoun Rušoun osobně.

Na Rádiu Junior poběží Ušounova pohádková školka od 8 hodin ráno každý den. Aby si ale děti mohly pořad pustit, když se to bude hodit nejvíc, bude nejpozději od 8:30 umístěn v archivu Rádia Junior. A můžete si ho následujících 7 dní pustit, kdy chcete!

Ušounovu pohádkovou školku vysíláme od 1. ledna 2018. Těšte se na spoustu legrace, písniček, hraní si, na spoustu úkolů, hádanek, cvičení i zpívání. Jana s Ušounem si budou povídat o zvířátkách, potkají se s Popelkou, nahlédnou do Ledového království anebo dokonce opraví vlak!

Ušoun: „Na slyšenou se těší Ušoun Rušoun…“
Jana: „…a o něco méně ušatá Jana Rychterová.“

Spustit audio