Kamarádi ze Sezamové ulice přijedou do Česka

22. leden 2015

Partička plyšáků ze Sezamové ulice přijede na návštěvu do Česka.

Představte si - Ušoun má nové kamarády, až z daleké Ameriky. Ti se chystají k nám do České republiky na návštěvu, během které uvedou své veselé představení plné písniček, tancování, vtipných scének a nekončící legrace.

Anglicky mu říkají „Sesame Street Live“, česky ho poznáme jako „Elmo hraje dětem“. Vstupenky na show budete mít možnost hned několikrát vyhrát ve vysílání Rádia Junior.

Znáte partičku vtipných plyšáků ze Sezamové ulice? Možná už jste je někdy viděli v televizi v seriálu „Sezname, otevři se“ anebo „Sezame, pojď si hrát“. Hlavními hrdiny jsou Elmo a jeho kamarádi Keksík, Bohoušek, Ernie, pták Buk, Zoe, popletený pan Nudlička a další.

Bert a Ernie

Se všemi se setkáte při představeních, která se budou konat:
17. března - Brno – Divadlo Bolka Polívky
19. března - Pardubice – ČEZ aréna
20. března - Karlovy Vary – KV Arena
21. – 22. března - Praha – divadlo Hybernia


Program budete poslouchat česky, anebo si, za pomoci speciálních sluchátek, která se budou na místě půjčovat, procvičíte angličtinu.

Věříme, že představení budou krásný zážitek a možnost, jak hezky strávit den. Proto jsme se stali mediálním partnerem tohoto turné. Několikrát se tak v příštích týdnech v našem vysílání setkáte se soutěžemi o vstupenky.

Pokud byste už teď chtěli s Elmem a jeho kamarády zažít nějakou zábavu, přinášíme vám bludiště a omalovánky, které si z této stránky můžete vytisknout.

Zde si můžete vytisknout Elmovo bludiště:

Zde si můžete vytisknout omalovánky:

Kamarádi ze Sezamové ulice
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video