Křečci hvězdami internetu. Lidi baví sledovat, jak zdolávají bludiště

17. červenec 2024

Najde roztomilý chlupáč cestu ven? A kdo sestrojí nejzajímavější labyrint? Taková videa jsou teď hitem sociálních sítí.

Na YouTubu sklízejí úspěchy křečci, kteří prolézají různé labyrinty. Diváci nejspíš obdivují nejen šikovná zvířátka, která dokáží zdolat i velmi těžké překážky, ale i zručnost a vynalézavost tvůrců, kteří tato bludiště vyrábějí.

Nejvíc zhlédnutí v anglické verzi má video Pool Maze for Hamster – Rainbow Pyramid Maze. Volně by se to dalo přeložit: Bludiště s bazénkem pro křečky – Duhová pyramida. Tohle video má přes 507 a půl milionu zhlédnutí.

Bílý křeček Marshmallow v něm prochází pyramidou vyrobenou z kartonu. Má za úkol projít jednotlivá patra pyramidy a překonat různé překážky. Například proleze třemi barevnými kroužky, čeká ho i bazének plný malých modrých kuliček.

V jiném videu má jiný křeček za úkol dostat se ven z papírového vězení. Kde najde tajný východ? Co všechno při cestě ven zdolá a kdo tam na něj vybafne? Poslechněte si další díl podcastu Síťovka.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

autoři: Tereza Rašová , kpe
Spustit audio

Související