Na Letní Letné to lítalo!

30. srpen 2017

Rádio Junior a Ušoun Rušoun se za vámi vypravili na festival nového cirkusu Letní Letná. Představení Rádio Junior na cestách doprovázel smích i křik, to když se ztratil Ušoun a bylo třeba ho najít nebo když se Bílá paní snažila uniknout popravě.

Moderátor Jirka Kohout se pokusil napodobit redaktorku Šárku Fenykovou. Co myslíte, podařilo se mu to? No a Šárka si pak musela zahrát na odborníka přes hmyz entomologa pana Bzikavého. Sice jsme se nedozvěděli, proč si hovnivál válí nevoňavou kuličku, ale zase díky panu Bzikavému víme, že kdyby měl člověk schopnosti blechy, přeskočil by budovu Národního divadla.

Představení Rádia Junior je hlavně pro všechny neposedy, protože na sezení nebyl téměř žádný čas. Buď se zpívalo, tančilo, cvičilo a blblo nebo malí diváci pomáhali hercům přímo na jevišti.

Mobil Rádia Junior nepřehlédnete

Krev v žilách tuhla jen chvíli, když se hlasovalo, zda bude Šárka jako bílá paní žít nebo bude popravena. Dopadlo to dobře, poprava se konala :-) …ale nikdo nebyl zraněn.

Planetou se chtěl stát každý!

A ten, kdo během dne potkal Ušouna a vyplnil malý kvíz Rádia Junior, měl šanci vyhrát jednu z patnácti krásných cen. Nebyli jste to třeba zrovna vy?

Bílá paní se třese hrůzou

Děti si z představení odnesly pohledy Rádia Junior a další dárečky
Spustit audio