Nalaďte se na svátky vánočním playlistem Hitparády Rádia Junior pro rok 2023

23. prosinec 2023

Sháníte nové písničky do svého vánočního playlistu? Už nemusíte! Moderátorka Hitparády Rádia Junior Klára Nováková je našla za vás!

Stejně jako v minulých letech vám Klára naservíruje (šťastnou) třináctku nejčerstvějších hudebních vánočních chodů od známých hvězd české i světové pop music a také od dětí.

Těšte se na andělský hlas desetileté Virginie Bocelli, jejímž tátou je slavný nevidomý italský operní pěvec Andrea Bocelli. Vánoční duet Když se blíží Vánoce nazpívala i osmiletá Eliška Eli Zoubková společně s herečkou Michaelou Pecháčkovou.

Pavel Callta vydal se svou bývalou přítelkyní herečkou Sabinou Rojkovou píseň Polární hvězda. Asi nejdojemnějším letošním vánočním duetem je Čas zastavit čas od Anny Julie Slováčkové a Milana Peroutky.

Superstar roku 2018 Tereza Mašková nám představí novou verzi pohádkové písně Tři oříšky. Její melodii známe z pohádky Tři oříšky pro Popelku a zpívanou podobu proslavila Iveta Bartošová v roce 1999.

O důležitosti rodiny nám ve vánoční písni Familia v romštině zazpívá Jan Bendig. A stejné téma pro svůj vánoční song Co víc si přát zvolila i Monika Bagárová.

K vánoční atmosféře letos ze zahraničních interpretů přispěje poprocková skupina OneRepublic a Jason Derulo. Nová vánoční alba vydala americká vokální skupina Pentatonix a zpěvačka Cher.

Nalaďte se na Vánoce s těmi nejkrásnějšími vánočními hity roku 2023 a Klárou Novákovou!

Pusťte si Rádio Junior online >>

Spustit audio

Související

Více o tématu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video