Napiš HIT! Zábavný pořad na YouTube potřebuje právě tebe!

2. srpen 2018

Výzva pro všechny fanoušky Rádia Junior! Pomozte nám napsat hit! Kde a jak? Jednou za čtrnáct dní, vždy v neděli v 10.00 živě na našem YouTube kanále se Zdeňkem a Vilémem.

Přijďte na www.youtube.com/radiojuniorrozhlas a jednou za čtrnáct dní, vždy v neděli sledujte živý stream se Zdeňkem Lahodou a Vilémem Dubničkou. Zvládnou kluci napsat písničku podle vašich záludných nápadů? Bez vás to nepůjde. To vy jim totiž budete přes YouTube chat posílat slova, která musí použít. Poproste vždy rodiče, nebo starší sourozence, kteří mají na YouTube účet a své nápady nám pošlete s jejich pomocí.

Tvořte s Rádiem Junior a zároveň se bavte!

Mise je jasná, prostřednictvím YouTube chatu (na něj se dostanete s pomocí rodičů, nebo starších sourozenců, kteří mají na této sociální síti svůj účet) můžete komentovat, posílat náměty na písničky, rýmy a slova, která byste chtěli v novém hitu mít. Během živého streamu pak přímo před vašimi zraky vzniká text písně, na které se mohou podílet všichni diváci, a na závěr i melodie. Hotové písničky pak najdete jak na YouTube, tak v našem rozhlasovém vysílání.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio