Naše příspěvky na Instagramu potěší dítě, pána i dámu

18. říjen 2023

Instagram Rádia Junior najdete pod názvem radiojunior_cro, kde se dozvíte co je u nás nového, dostanete tipy na naše podcasty, pohádky nebo příběhy, které vysíláme.

Instagram Rádia Junior najdete pod názvem radiojunior_cro. V září 2023 jsme měli přes 2 500 sledujících. Budeme moc rádi, když se mezi naše sledující přidáte i vy. Buď vy starší holky a kluci, kteří už můžete mít svůj účet na Instagramu, nebo vy dospěláci, kteří nás společně s dětmi posloucháte.

Dozvíte se, co je u nás nového, dostanete tipy na naše podcasty, pohádky nebo příběhy, které vysíláme. Uvidíte fotky a videa ze zákulisí a taky nepropásnete velké soutěže.

Zrovna teď probíhá soutěž pro jednotlivce i skupiny, která je spojená s podcastovou sérií Alchymisti. Můžete plnit úkoly venku na výletech nebo doma a hledat společně s námi kámen mudrců. Ještě na to máte čas. Končíme až 30. listopadu.

Co dalšího můžete na našem Instagramu vidět, která videa byla úspěšná a jakou značku měly ve školce děti Terky Rašové? Poslechněte si tento díl podcastu Síťovka.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >>

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související

  • Síťovka

    Tereza Rašová pro vás loví ty nejzajímavější perličky z moře sociálních sítí.