Naty Hrychová si při natáčení outfitu rozřízla nohu. Ale vypadala jsem hezky, směje se s odstupem

17. červenec 2021

Věnuje se své vlastní hudbě a natáčí jednu písničku za druhou. Česká Billie Eilish v Klubu Rádia Junior představila nejnovější tvorbu i novou kapelu.

Natáčení videí na sociální sítě může být opravdu nebezpečné. Své o tom ví i zpěvačka Naty Hrychová. Ta se chtěla zvěčnit ve svém povedeném outfitu, při poskakování po gauči ztratila rovnováhu a po doskoku na zem si o rozbitou skleničku přeřízla dvě šlachy v chodidle. Au, co? Chcete vědět, jak to přesně proběhlo? Poslechněte si audio, ve kterém vše svěřila Petru Ševčíkovi.

Kariéru youtuberky přehodnotila

I když úraz Naty trochu pokazil prázdniny, bere to už s úsměvem. A rozhodně jí to nebrání ve zpívání. Tomu teď dává přednost i na svém YouTube kanálu, kde má 160 000 sledujících.

„Fakt tam dávám jenom tu hudbu. A těší mě, že i tak se ten kanál rozvíjí navzdory tomu, že tam není víc osobní obsah, ale zpěv,“ pochvaluje si.

Hledání stylu

Jak sama přiznává, dřív se stávalo, že ji lidé přirovnávali k Billie Eilish. „Myslím, že jsem to ale teď dost rozsekla nejnovějšími songy,“ doufá zpěvačka.

Od hitu Moje matematika se Naty posunula do stylů, jako je soul, R&B a nebojí se ani metalu. „Tak trošku se hledám,“ říká.

Jaká videa Naty chystá? Jak dávala dohromady svou novou kapelu? Pusťte si celý rozhovor a dozvíte se to.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00.

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio

Související