Nemám ráda slovo kdyby. Když se něco stane, už se s tím nedá nic dělat, říká Heidi Janků

19. leden 2023

Kde známá zpěvačka strávila svou dovolenou a kde na světě se jí zatím líbilo nejvíc? A jak oslavila kulaté narozeniny?  Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Denisa Kimlová v Klubu Rádia Junior přivítala oblíbenou zpěvačku, moderátorku a muzikálovou herečku. Společně s Heidi Janků probraly nejen zpívání, ale taky cestování.

Heidi se totiž nedávno vrátila z dovolené na Martiniku „Bylo to tam úžasné, neustále na to vzpomínám a asi z toho budu žít ještě minimálně půl roku. Byla jsem tam s kamarádkou za kamarády, co tam žijí. Zažili jsme toho spoustu!“ libuje si. Líbí se jí všude tam, kde je se skvělými lidmi, ale kdyby si měla vybrat jedno konkrétní místo, nejvíc ji zatím zaujala Havaj.

V listopadu 2022 Heidi oslavila kulaté narozeniny. A to se samozřejmě muselo oslavit! Nechyběly ani koncerty. Životní jubileum bývá příležitostí k rekapitulování nejen bohaté kariéry. Udělala by něco jinak? „Já nemám ráda slovo kdyby, protože když se to už jednou stane, už se s tím nic nedá dělat,“ vysvětluje. „Takže já jsem ani nerekapitulovala. Já jsem si prostě řekla, že to, co jsem doposud prožila, asi to tak mělo být. Všechno je tak, jak to má být.“ 

Jak se načítá audiokniha? A co Heidi plánuje? Poslechněte si celý rozhovor plný pozitivní nálady :-)

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio