Nenechte si 1. března ujít speciální narozeninové vysílání Junioru

1. březen 2024

Rádiu Junior je už 11 let. Oslavíme to v pátek 1. března a vy u toho nesmíte chybět. Nalaďte si naše narozeninové vysílání.

Speciální vysílání a soutěže

Páteční speciál 1. března odstartuje v 6:00 v Ranním ReStartu a vyvrcholí v odpoledním Klubu Rádia Junior od 17:00 do 20:00. Těšit se tak můžete na oblíbené moderátory Petra Ševčíka, Jakuba Voříška i Jirku Kohouta. Nebudou chybět hosté, soutěže o knížky nakladatelství Albatros a spousta legrace.

Nalaďte si nás a poslouchejte online >>

Všechno můžete sledovat i na našich webových kamerách >>

Rádio Junior je tu s vámi už 11 let!

Bláznivý rok

Rádio Junior nakročilo do své jedenácté sezóny sebejistě a ve velkém stylu. V moderním studiu, které si nadělilo k 10. narozeninám, za poslední rok hostilo mnoho zajímavých osobností.

Ze slavnostního otevření nového studia Rádia Junior během oslavy jeho 10. narozenin

I v tomto roce pro vás budeme chystat další zábavné seriály, soutěže a novinky. Zajímá vás, co dalšího vymyslíme po projektech, jako byl hororový podcast Lyžák, zvídavý seriál Sperhrdinka nebo tajemná bojovka Alchymisti? Nechte se překvapit :-)

Spokojený šéfredaktor

„Rádiu Junior se v posledním roce opravdu dařilo. Několikrát za sebou pokořilo rekordy v poslechovosti. Do soutěží a komunikace se nám neustále zapojují nový posluchači a reakce jejich i dospěláků jsou pozitivní až nadšené. Mám z toho obrovskou radost,“ hodnotí před narozeninovou oslavou náš šéfredaktor Adam Kebrt.

Jsme rádi, že nás posloucháte a těšíme se na další rok prožitý s vámi!

autoři: Magda Holubová , kpe

Související

Pusť si video