Nepřebíráme Lollipopz fanoušky, lidi můžou mít rádi obě skupiny, reagují na zlé komentáře Rebelky

10. leden 2024

Skupině Lollipopz roste konkurence! Seznamte se s členkami nové dívčí skupiny Rebelky. Jaké jsou Naty, Agi, Sofi a Leyla? Jak vzpomínají na zářijový konkurz, díky kterému se seznámily? Staly se z nich od té doby kámošky? Jaké triky se naučily od profi koloběžkářů pro videoklip Koloběžky? Moderuje Klára Nováková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Moderátorka Klára Nováková si v Klubu Rádia Junior povídala s členkami nově vzniklé dívčí skupiny Rebelky, která šlape na paty skupině Lollipopz. Společně si povídali o tom, jak probíhalo jejich seznamování, i o tom, jak probíhalo natáčení klipu Rebelky.

Seznámení

Skupina Rebelky vznikla teprve v září, nemají za sebou ještě ani první vystoupení, a už si dokázaly získat srdce mnoha fanoušků. Srovnávat se ale musí i s nepěknými komentáři od fanoušků skupiny Lollipopz. „Mně nepřijde že jim přebíráme fanoušky, lidi můžou mít přeci rádi obě skupiny,“ myslí si Leyla.

Členkami Rebelek jsou Naty, Leyla, Agi a Sofi, které se už před vznikem skupiny vzájemně znaly. „My jsme se znaly ze skupiny Čiperkové, ale třeba Sofi, ta byla normálně na konkurzu, s tou jsme se neznaly,“ říkají. Ale jak to tak bývá, slovo dalo s slovo, a dnes z nich jsou velmi dobré parťačky i kolegyně. O tom se můžete dokonce sami přesvědčit 19. května na Čiperkafestu, kde budou holky poprvé vystupovat.

První natáčení

Vydaly zatím dvě písničky. První z nich se jmenuje Rebelka. Můžete pro ni hlasovat i v Hitparádě Rádia Junior. „Byla to naše první písnička i videoklip, takže podle mě jsme si to všechny užily,“ říkají.

„Věděly jsme, co budeme dělat, co nebudeme, ale nevěděly jsme, jak se to bude dělat, protože my jsme nikdy ještě nenatáčely,“ vzpomínají. Prvotní strach a trému ale přebylo nadšení a natěšení do další práce. Ve svých klipech mají taky taneční choreografie, které musí před natáčením pečlivě nacvičit. „Sestavu trénujeme většinu dva nebo tři víkendy,“ prozrazují.

Jestli se chcete s holkami ze skupiny Rebelky seznámit víc, poslechněte si Klub Rádia Junior.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , Redakce Rádia Junior

Související