O fotbalovém EURU s bývalým reprezentantem Pavlem Kukou a sportovním moderátorem Martinem Minhou

7. červenec 2024

Tentokrát se v Totál talkshow zaměříme na fotbal a EURO 2024.

Totál Talkshow s Vojtou Zimmelem, Pepínem Volemanem a Denisou Kimlovou v tomto čase se nemůže zabývat jiným tématem než fotbalovým svátkem EURO, který teď probíhá v Německu.

Martin Minha, Josef Voleman, Vojta Zimmel a Denisa Kimlová

Nejprve si budeme povídat s bývalým fotbalovým reprezentantem, který si z EURA 1996 přivezl stříbrnou medaili a jeho fotbalový život patřil především Slávii, kde začínal. Hrál ale taky v Chebu, Kaiserslauternu, Norimberku nebo Stuttgartu. Prozradí, za jaký celek nastřílel nejvíc gólů, i kdo podle něj letos vyhraje EURO.

Zatímco Pavlovi Kukovi budeme telefonovat, protože je právě osobně v Německu, sportovní moderátor Martin Minha za námi přijde přímo do studia. Martina určitě znáte z Radiožurnálu Sport nebo jako televizního komentátora Pemier League. A je připraven nám odpovědět na to, kdo byl nejslavnější hráč, se kterým se setkal a samozřejmě nevynechá tip na vítěze.

Prostor ke zhodnocení dosavadních českých zápasů samozřejmě dostanou i Vojta s Pepínem, kteří jako správní sportovní moderátoři EURO bedlivě sledují. A co se jejich tipů týče? Prozradím jen tolik, že se úplně liší od názorů Pavla a Martina.

Víc uslyšíte v Totál talkshow!

Spustit audio

Související