Oblíbenou moderátorku Evu Sinkovičovou si podaly holky z podcastu Trenduj. Jak slaví Vánoce?

17. prosinec 2022

Je Eva trendy, když moderuje pořad o trendech nebo je to skrytý boomer? I to zjišťovaly Erika a Bára, které si samy podobným grilováním už v Trenduj prošly.

Trenduj už má dvacet dílů. Ten 20. je ale speciální. Nejen, že je trochu vánoční, ale je i tak nějak naruby. Hostem se totiž tentokrát nestane nikdo jiný než sama moderátorka Eva Klesnil Sinkovičová.

Vyzpovídají ji Erika a Bára, které si můžete pamatovat z 6. a 9. dílu. Je Eva trendy, když moderuje pořad o trendech nebo je to skrytý boomer? To se dozvíte při poslechu tohoto speciálu.

Bude Evin kvíz trendů propadákem, nebo naopak? Jak se Eva dostala k hraní divadla? A kdy na sebe byla opravdu pyšná? Poznejte Evu trošku víc.

Jaké trendy v tomto díle Bára, Erika a Eva rozeberou?

  • Divadlo: Může konkurovat kinu? A jaký typ představení nejvíc trenduje?  
  • Zimní trendy: Vrátila se béžová barva, v módě je ale hlavně fuchsiová růžová. Jaké kousky vám letos nesmí chybět v šatníku?
  • Vánoce: České tradice i ty cozokrajné. Jak Vánoce slaví Eva?

VÝZVA: Chcete taky přijít do Trenduj?

Napište Evě na email radiojunior@rozhlas.cz a do předmětu napište Trenduj. Pošlete info o sobě a taky zhruba minutovou nahrávku vašeho hlasu. Možná právě vy budete dalším hostem téhle talkshow!

autor: kpe
Spustit audio

Související