Pes Magnus nosí královskou korunu a nechává se obsluhovat

11. říjen 2023

Téměř milion sledujících na Instagramu má Brian Benson a jeho pes Magnus. Spolu baví lidi po celém světě. Že je ještě neznáte? Tak vám je teď představíme.

Brian Benson a jeho pes Magnus jsou skvělý tým. Na instagramovém účtu magnustheterapydog měli v srpnu 2023 945 tisíc sledujících. O něco víc sledujících má na Instagramu česká influencerka Anna Šulc.

Magnus je 7letý žlutý labradorský retrívr. Původně měl být vodicím psem pro slepé lidi, ale nakonec bylo všechno jinak. Brian v roce 2017 Magnuse adoptoval a chtěl z něj mít domácího mazlíčka. Jenže pak přišel na to, jak je to skvělý pes a jak se s ním všichni cítí lépe, a tak se rozhodl z něj udělat terapeutického psa.

Tým Brain a Magnus chodí za dětmi i dospělými, kteří jsou vážně nemocní. Magnus má totiž tu velikou výhodu, že se do nich dokáže vcítit a umí jim zvednout náladu.

Brian natáčí vtipná videa, ve kterých svého miláčka obsluhuje v černém obleku, bílé košili a kravatě. Magnus leží v posteli na zádech nebo na lehátku a Brian mu na podnose servíruje vodu ve sklenici na víno a nakrájené jahody a banány. V některých videích má Magnus na hlavě korunu a na sobě královský hermelín. Brian ho jako pana krále ovívá palmovým listím, drží nad ním deštník, když prší, nebo ho vozí v zahradním kolečku jako v kočáře. Král Magnus jezdí autem, létá letadlem a nechává se všemožně obsluhovat.

Který film má Magnus rád? A jak se svým páníčkem cvičí? Poslechněte si tento díl podcastu Síťovka.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >>

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související