Podívejte se do zákulisí natáčení napínavé vánoční soutěže Mixákova pomsta

16. prosinec 2021

Plán na vánoční svátky je jasný. Každý fanoušek Junioru bude soutěžit o krásné ceny! Startujeme 23. prosince a máte se na co těšit!

Rádio Junior obsadilo podivné stvoření. A vysílání je v jeho moci! Kde se vzalo a kdo ho dokáže zarazit? To záleží i na vás. Sledujte od 23. prosince v sedmidílném seriálu cestu malého Ludvíka a pomozte mu zachránit celý rozhlas. 

Samuel Budiman a Petr Ševčík při natáčení seriálu Mixákova pomsta

V hlavních rolích známé tváře Rádia Junior

Seriál je takovým malým vánočním dárkem pro vás, naše posluchače. Uslyšíte v něm totiž oblíbené moderátorské tváře Junioru i naše další kolegy, a to v dost nezvyklých rolích. Jak zní třeba takový drak? A co teprve magnetofonový pásek! Hlavní roli pak v seriálu dostal známý dětský herec Samuel Budiman. Jen se podívejte na video, jak jsme si natáčení užili.

Zapojte se do soutěže Mixákova pomsta

Jednotlivé epizody seriálu uslyšíte každý den (kromě víkendu) od 23. do 31. prosince 2021 vždy v 10:00 a v repríze v 17:00. Soutěžíme do 4. ledna 2022 do 12.00.

Pokud některou z výprav propásnete, nebojte se. Každý díl se pak snadno najdete i tady na našich webových stránkách >>. Tam se stejně budete muset podívat. Od 23. prosince tam totiž najdete důležité pokyny, jak soutěžit.

Na pět výherců čekají krásné ceny – digitální DAB+ rádia, zábavné stolní hry, zajímavé knížky a komiksy.

autor: kpe

Více z pořadu

Pusť si video