Pokaždé, když to přečtu, mám slzy v očích, prozradil o projektu Dětský čin roku Jan Révai

27. srpen 2021

Oblíbený herec, tanečník a dobrodruh Jan Révai je to také patronem jedné z kategorií Dětský čin roku. Který příběh ho nejvíce dojal?

Dětský čin roku je projekt, který malé hrdiny podporuje v konání dobra. Každoročně také oceňuje silné dětské příběhy a to hned v několika kategoriích. 

Jednou z nich je i kategorie Záchrana lidského života. A právě jejím patronem je oblíbený herec Jan Révai. Denisa Kimlová se ho ve studiu Rádia Junior vyptala, jaký příběh ho za ta léta nejvíce oslovil, ale třeba taky na to, jaký muzikál á nejraději.

Tvrďák s citlivým srdcem

„Musím se přiznat, že jsem docela cíťa, byť někdo si možná myslí, že jsem tvrďák,“ prozradil sympatický herec, kterého příběhy dětského hrdinství dojímají. „Pokaždé, mám slzy v očích.“

Vzpomíná například na příběh malého chlapece, který pomohl své těhotné mamince, která dostala epileptický záchvat. Člověk ale nemusí hned někomu zachránit život, aby šířil dobro.

Zapojit se se svým příběhem můžete i vy. Jak? Podívejte se na webové stránky www.detskycinroku.cz

Jaká ocenění děti získají? Jaký muzikál je Janův nejoblíbenější? A na čem zrovna teď pracuje? Poslechněte si celý rozhovor a dozvíte se to.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio

Související