Populární videa Steva a Maggie vznikají v Česku

21. červen 2023

Chcete se naučit anglicky ze zajímavých příběhů a veselých písniček? Terka vylovila ze své síťovky skvělý tip jak na to. Pomůže nám Steve a jeho vrána Maggie.

Steve je muž a Maggie je straka. Učí děti anglicky a jsou populární po celém světě. Na youtubovém kanále Steve and Maggie mají přes 6 miliónů odběratelů. Celosvětově mají dokonce přes 12 milionů odběratelů.



Věděli jste, že Steve Watts žije v Česku? Jeho úspěšná videa vznikají u nás v Liberci. Steve se narodil v Anglii, angličtinu učil kdysi děti v Japonsku a pak se přestěhoval do Česka.

Kromě toho, že natáčí videa, taky píše učebnice Wow!English pro mateřské a základní školy. K učení angličtiny používá hlavně příběhy a písničky. Ve videu Little Bugs for Kids from Steve and Maggie se naučíte, jak se řeknou anglicky různé druhy hmyzu. Například: čmelák: bumblebee, beruška: ladybird, včela medonosná: honey bee, vážka: dragonfly.

Které video Steva a Maggie je nejúspěšnější? A co pomáhá, abyste se naučili anglicky Poslechněte si tento díl Síťovky.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >>

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související

  • Síťovka

    Tereza Rašová pro vás loví ty nejzajímavější perličky z moře sociálních sítí.

  • Angličtina s Rádiem Junior

    Každý týden si Kiki a Mr. Suits povídají o jiném tématu, které vás zajímá. Angličtina s touhle ztřeštěnou dvojicí rozhodně není nuda.