Posloucháte rádi Klub Rádia Junior? Máme pro vás malou novinku

30. leden 2019

Pozor, pozor! Váš oblíbený pořad Klub Rádia Junior se sice už od 4. února 2019 nebude objevovat také na stanici Český rozhlas Dvojka, ale rozhodně o něj nemusíte mít strach. I nadále ho můžete poslouchat každý den od 19:00 hodin přímo u nás, na stanici Rádio Junior.

Jako vždy se na vás těší vaši známí moderátoři, zajímaví hosté a kopec zábavy. Povídat si budeme o všem možném i nemožném, chybět nebudou ani písničky, které máte rádi. Můžete nám bezplatně zatelefonovat, nebo poslat e-mail, ptát se hostů i moderátorů a v neposlední řadě soutěžit a vyhrávat krásné ceny.

Herec a zpěvák Milan Peroutka se svým psem Hugem

Jak nás naladit?

Na Rádiu Junior zkrátka vše pofrčí jako obvykle. Naladit si nás můžete nejen na počítači, ale také na chytré televizi, digitálním rádiu (DAB), tabletu, nebo v chytrém telefonu. Už teď chystáme spoustu další zábavy a zajímavostí nejen v Klubu Rádia Junior, ale také třeba v našem ranním a odpoledním živém vysílání.

Zpěváci, vědci, zvířátka...

Jestli Klub Rádia Junior posloucháte pravidelně, už vás asi jen tak něco nepřekvapí. Víte, že si zveme slavné herce, zpěváky, ale i odborníky na nejrůznější témata, a dokonce i zajímavá zvířátka! Do studia tak zavítali třeba miniaturní koně, papoušek a nebo roztomilý klokan. Nuda u nás tedy rozhodně není. A že jste Klub ještě nikdy neslyšeli? Vybrané díly i zajímavá videa najdete tady.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio