Proč běhal oblíbený moderátor Kuba Voříšek po rozhlase v županu?

24. duben 2019

Je Kuba ranní ptáče, nebo má se vstáváním problémy? Jaké má rituály, než v sobotu ráno sedne za mikrofon, aby vás provedl pořadem Leháro Jakuba Voříška? A jak vypadá v županu? To všechno na sebe práskl ve videu.

Jednou týdně vždy v sobotu můžete z rádia slyšet heslo Kuby Voříška: „Pojďte se mnou nevstávat!“. Co ale každému jeho rannímu vysílání přechází? Vypátrali jsme to! Tak se koukněte na video a nezapomeňte se každou sobotu od 8.00 do 10.00 přidat. Naladit si nás můžete třeba tady.

Zkrátka žádný spěch a pohodové ráno. A kdo by chtěl přeci jen vyvinout nějakou tu aktivitu, může se do vysílání zapojit. E-mailem nebo telefonicky. Pomoci můžete třeba s výběrem hostů. Napište jméno svého oblíbeného zpěváka, zpěvačky, herce, herečky nebo jiné osobnosti a pošlete na adresu radiojunior@rozhlas.cz.

Chcete s Rádiem Junior vstávat i ve všední den? Není nic snazšího. Od pondělí do pátku si můžete pustit ranní vysílání Jirky Kohouta, ve kterém se společně připravíte do školy a naladíte se na nový super den.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio