Pronikli jsme do zákulisí seriálu Modrý kód. Podívejte se, jak probíhá natáčení

23. říjen 2019

Zajímá vás, jak to vypadá na place a v zákulisí oblíbeného seriálu? Denisa dostala miniroli v Modrém kódu! A popovídala si i s režisérem nebo maskérem.

Naše moderátorka Denisa Kimlová dostala od scénáristky seriálu Modrý kód Moniky Seidlové velkou výzvu – zahrát si jednu maličkou roličku. A tak se z ní stala paní Koukalová. Než se ale dostala na plac, vyzpovídala každého, na koho narazila. 

Začalo to v maskérně. Tam zjistila třeba to, že vytvořit věrohodná zranění, kterých je v seriálu z nemocničního prostředí plno, dá zabrat. Složitější kousky mohou maskérům trvat i tři hodiny.

Z natáčení seriálu Modrý kód

Denisa si v seriálu zahrála maminku malé Aničky. Její představitelku samozřejmě taky podrobila svému výslechu. Jak se k roli dostala? Co všechno pro ni musela udělat? Možná vám to pomůže, pokud se taky chcete vydat na hereckou dráhu. Tak si to poslechněte.

Zpěváka a herce Michaela Foreta se Denisa zeptala, co má dělat, aby byla dobrá. Michael jí poradil, že důležité je být přirozená. Jestli se jí to povedlo, můžete sami posoudit ve videu, nebo si počkat, až se bude díl vysílat v televizi. 

Na place seriálu Modrý kód

Její výkon zhodnotil i režisér Lukáš Buchar. Od něj Denisa zjišťovala, jak se stát režisérem a jak natáčení takového seriálu vůbec probíhá. Pracuje se ráno od šesti hodin a končí se někdy i v sedm hodin večer. Za den se stihne natočit jedna třetina dílu. Není to zkrátka žádná legrace, ale tvrdá dřina.

autor: kpe

Související