Rádio Junior hledá nové knižní agenty. Natoč recenzi a třeba to budeš právě ty

Baví tě knížky? A co natáčení videí nebo audií? Možná hledáme právě tebe! Staň se hvězdou Rádia Junior.

Každý teď má šanci zapojit se do tvorby vysílání Rádia Junior. Hledáme nové knižní agenty, kteří budou připravovat recenze na zajímavé knihy, které si sami vyberou, nebo které jim sami pošleme a věnujeme. 

Natoč ukázku

Abychom mohli vybrat, kdo se stane naším novým knižním agentem, vyhlašujeme konkurz. Jak se do něj zapojit? Přečti knížku, zopakuj si, kdo ji napsal, ilustroval, o čem je, jaké jsou hlavní postavy, jestli se ti líbila a komu by se dala doporučit. Zkrátka všechno, co má být ve správné knižní recenzi.

Inspirovat s můžeš ve videích našich současných Knižních agentů >>

Nejlepší bude recenzi natočit na mobil. Může to být audio nebo video, na tom nezáleží. Důležité je, aby bylo všemu dobře rozumět. Je jedno, jakou si vybereš knížku, vážně záleží jenom na tobě.

Pošli do rádia

Co je ale taky důležité je, aby s tím souhlasili rodiče. Ti pak tvou zkušební recenzi musí poslat na radiojunior@rozhlas.cz. V mailu se nám také můžeš představit. Jak se jmenuješ, kolik ti je let, jaké knížky tě nejvíc baví... My se na to koukneme a vybereme nové knižní agenty Rádia Junior. 

Co se bude dít potom? Pak knižní recenze využijeme v odpoledním vysílání Rádia Junior. Objeví se taky v Nedělním Všudykuku Jany Rychterové. A když se objeví nová knížka, oslovíme tě s nabídkou, jestli chceš vytvořit recenzi, a knížku ti pošleme. Zkrátka máš se na co těšit.

Teď už je to je jenom ve tvých rukou!

Pecenze a další bláznivá videa najdete na YouTube kanále Rádia Junior.

autoři: Jana Rychterová , kpe
Spustit audio

Související