Rádio Junior oslaví osmé narozeniny online koncertem Aničky Slováčkové, soutěží a novými pořady

1. březen 2021

Je nám už osm! Dárečky ale dáme vám. Těšte se na online koncert Aničky Slováčkové s kapelou, který proběhne 4. března, soutěž o super ceny i novinky v programu.

Máme narozeniny! A protože je letos nemůžeme oslavit velkou společnou akcí jako v předchozích letech, připravili jsme pro vás něco úpně nového. Děkujeme, že jste s námi! Na co se můžete těšit?

Online koncert 4. března v 19:00

K letošním narozeninám Rádiu Junior zazpívá Anna Julie Slováčková s kapelou. Čekají vás krásné písničky a pohodová atmosféra. Tak proč si neužít koncert doma v pokojíčku?

Video z koncertu si můžete pustit u nás na webu>>

Záznam  si můžete poslechnout i ve vysílání Rádia Junior, a to v Leháru Jakuba Voříška v sobotu 6. března.

Anna Julie Slováčková s kapelou

Anička také byla hostem Klubu Rádia Junior. Poslechněte si její rozhovor s Klárou Novákovou >>

Soutěž o DAB+ rádio a nové CD

Kdo bude koncert sledovat opravdu pozorně, tomu Anička prozradí tajné heslo, díky kterému můžou tři šťastlivci vyhrát skvělé ceny. O co přesně půjde? Hlavní cenou je digitální DAB+ rádio, na kterém nás můžete poslouchat kdykoliv, dále pak soutěžíme o dvě podepsaná CD s názvem Aura a další krásné ceny od Aničky a její kapely.

Jak se zapojit do soutěže >>

Nové pořady

Jako dárek pro posluchače máme také hned dva nové pořady, které startují v prvním březnovém týdnu.

Od 1. března můžete každé poslouchat Angličtinu s Rádiem Junior. Každé pondělí v 10:00 probere tak trochu praštěná dvojka Kiki a Mr. Suits jiné téma.

Ve zbrusu novém pořadu Muzikálománie pro změnu Eva Sinkovičová zjistí, jak se dělá muzikál. Průvodkyní jí bude herečka a zpěvačka Radka Fišarová. Muzikálománii naladíte v našem vysílání od 6. března každou sobotu v 16:00.

Těšíte se? My móc! :-)

Spustit audio

Související

Pusť si video