Rádio Junior si k 10. narozeninám nadělí nové studio. Sledujte oslavu živě na videu

23. únor 2023

Ve středu 1. března 2023 oslavíme 10. narozeniny. A vy můžete být při tom! Sledujte vše od 16:00 v online přenosu na našem webu nebo sociálních sítích.

Čtěte také

Odpolední narozeninová party Junioru proběhne 1. března přímo ve vysílání a vy si ji můžete od 16:00 do 20:00 pustit do ucha na svém DAB+ digitálním rádiu nebo přes internet v mobilu a v počítači tady >>

Sledujte i živý videostream

Že vám jen poslouchat nestačí? Sledujte všechno pěkně na videu v tomto článku. Přenos startuje v 16:00. První hodinu programu budeme živě streamovat jak na webu, tak na našem facebooku>> a YouTube kanálu >>. Zbytek párty můžete od 17:00 až do 20:00 sledovat na našich stránkách na webkameře >>.

Uvidíte nejen skvělé hosty, ale taky naše zbrusu nové studio, které je našlapané nejmodernější technologií. Slavnostně ho odhalíme právě při oslavě narozenin.

Kdo nám přijde do studia popřát?

Narozeninový dárek v podobně nového studia rozbalí generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral a oblíbená dívčí skupina Lollipopz. Na začátky stanice zavzpomíná naše první šéfredaktora Zora Jandová. Přijdou i bývalý šéfredaktor Tomáš Vacek a současný kapitán Junioru Adam Kebrt.

Lollipopz

Těšit se můžete i na zpěvačku Annie Camel, Adélu Zouharovou, Lukefryho, Adama Mišíka a další hvězdy. Celým vysíláním bude provázet Klára Nováková, která ve studiu přivítá i další oblíbené moderátory Rádia Junior.

Touhle párty ale oslavy našich kulatin nekončí. Veselo bude celý rok. Chystáme pro vás zajímavé projekty a skvělé pořady. Sledujte náš web a budete v obraze.

autor: kpe