Rebelky chrochtaly ve Starparádě Rádia Junior

13. červenec 2024

Co holky rády poslouchají? A jaké fun facts na sebe práskly?

Nová dívčí skupina Rebelky vyslala svůj první singl do světa v lednu 2024. Také nese jméno Rebelky a v Hitparádě Rádia Junior získal hned na poprvé devět zlatých medailí, což je maximální možný počet. Od té doby Agi, Sofi, Lejla a Naty společně koncertují po celém Česku a mají tisíce fanoušků.  Ve studiu je vyzpovídala Klára Nováková.

Ve Starparádě si zahrály na DJky a naservírovaly nám hity od svých nejoblíbenějších zpěvaček a zpěváků. K tomu nám pustily i ty svoje a prozradily na sebe spoustu fun facts.

Lejla zbožňuje hvězdu Muzikálu ze střední Olivii Rodrigo, se kterou má prý i hodně společného. Sovča miluje český rap, konkrétně tracky Steina 27 a Bena Cristovaa. Agi má úžasný zážitek z pražského koncertu Weeknda, se kterým si dala placáka! Naty si zas oblíbila španělštinu s vyletněnými songy Alvara Solera.

Řeč byla ale i o klucích, ideálním rande, vysněných dovolených, oblíbených filmech i jídlech. A nechyběla ani soutěž v chrochtání. K té holky inspiroval jejich oblíbený seriál z dětství Prasátko Peppa. Zajímá vás, která z nich vyhrála?

Nenechte si ujít letní Starparádu. Pustit si ji můžete každou prázdninovou sobotu v 9:00 ve vysílání junioru, nebo potom tady na webu.

Spustit audio

Související