Se Street Dance můžete začít kdykoli. Stačí milovat hudbu a tanec

18. září 2023

V dalším sportovním Totál talkshow se pustíme do Street Dance s tanečnicemi náctiletými i trenérkou nejmenších tanečníků.

Pokud Totál talkshow moderuje Denisa, Vojta a Pepíno je jasné, že bude řeč o sportu. I když tentokrát je to sport, který nikdo z moderátorů neumí. To ale neznamená, že si nevšimli, jak je Street Dance populární a na Rádiu Junior by rozhodně měl dostat prostor.

Josef Voleman, Denisa Kimlová a Vojta Zimmel

Povídat si budeme s Adélou a Kájou, které se Street Dance věnují sedm let a jejich snem je vyhrát Mistrovství České republiky. A bude samozřejmě i pozvánka na akce, kde úžasné mladé tanečnice vystupují.

Na začátky, předpoklady i míru popularity Street Dance se budeme ptát trenérky nejmenších dětí ze Vsetína Radky Navrátilové. Prozradí, že začít se dá kdykoli, ve Vsetíně totiž začínají i dospěláci.

A povídat si budeme i s naší kolegyní moderátorkou Emou Stanečkovou, která se Street Dance věnuje už devět let. Dozvíme se od ní, jak vypadal taneční tábor, kde byla v létě i to, že jediný komu by Street Dance nedoporučovala, je člověk, kterému se nelíbí zrovna tento druh hudby.

Víc uslyšíte v Totál talkshow!

Pořad si můžete živě i ze záznamu pustit na webu Rádia Junior a audioportálu mujRozhlas

Spustit audio

Související