Servírujeme 10 hitů, při kterých se vám budou sbíhat sliny

17. červenec 2021

Připravte si chuťové pohárky! Klára Nováková má pro vás Foodparádu a ty největší pecky. Nezapomněla ani na šťavnaté drby nejen ze showbyznysu.

Jak už asi dobře víte, Hitparáda Rádia Junior odjela na dovču a místo ní si každý prázdninový víkend vychutnáváme hudební speciály pokaždé na jiné téma. 

V tomhle díle na nás čeká mlsání, ochutnávání i hodování. Foodparáda vám naservíruje deset nejlahodnějších hitů! Těšte se na pořádnou porci gastronomických rekordů, zmrzliny i másla.

Všechny písničky budou „yummy“! A zazpívají nám je jak megahvězdy světové pop music, jako je Justin Bibeber nebo skupina BTS, tak i megavtipálci první kategorie – Michal Horák, Ivana Korolová nebo komické bratrské duo Ylvis.

K tomu vám Klára Nováková prozradí, na jaké zmrzlině ujíždí Selena Gomez, co to jsou kdoule i kdo je českým rekordmanem v pojídání larev potemníka moučného. A to zdaleka není všechno! Tak určitě poslouchejte!

Startujeme každý prázdninový víkend na Rádiu Junior v 17:00.

Pusťte si Rádio Junior online>>

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video