Trendy TikToku pro rok 2023: rezonovat budou stitche a duety. Pozor na autenticitu

16. leden 2023

Eva s Aničkou se zaměří na svět TikToku, volejbalu a koní. Nebude chybět ani záludný kvíz trendů. Jak byste v něm uspěli vy?

Hostem je čtrnáctiletá Anna Houšková, milovnice zvířat a hlavně koní, na kterých i jezdí, když zrovna nehraje volejbal. A když zrovna nesportuje, baví se na TikToku. Co o svých zálibách prozradí a jak si poradí se záludným kvízem trendů?

Jaké trendy si Eva s Aničkou proklepnou?

  • Jízda na koni – Určitě každá malá cholka chtěla někdy mít koně! Jezdectví je fyzicky náročný sport, který pomáhá zlepšit kondičku, figuru i náladu. Dá se prací u koní živit? A co holky říkají na podivnou zálibu hobby horse?
  • Volejbal – Patří mezi nejoblíbenější sporty. Mají ho rády více holky, nebo kluci? Jak je náročný?
  • Aktuální trendy na TikToku: stitche a duety, kombinace existujícího videa s tím, co vytvoříte vy. Challenge a narůstající popularita živých streamů. Jaký je pro letošek klíč k úspěchu na téhle sociální síti?

Tipy od Aničky:

  • Sportovní tip – Ve škole si zkuste spoustu sportů. Zjistěte, co je ten váš oblíbený, na který máte talent, a pak se mu věnujte víc i ve volném čase. Je to fakt zábava!
  • TikTok tip – sledujte profily, které odráží vaši vášeň, sbírejte inspiraci a získejte nové tipy.
  • Závěrečný tip – Hlavně se usmívejte a neberte si všechno, co vám někdo řekne, doslovně. Třeba to tak nemyslí. Nebuďte na lidi hnusní a nebuďte tak dlouho na TikToku. Běžte spát! :-)

VÝZVA: Chcete taky přijít do Trenduj?

Napište Evě na email radiojunior@rozhlas.cz a do předmětu napište Trenduj. Pošlete info o sobě a taky zhruba minutovou nahrávku vašeho hlasu. Možná právě vy budete dalším hostem téhle talkshow!

autoři: Eva Sinkovičová , kpe
Spustit audio

Související