Trenér Evy Samkové navštívil Jogurta v ranní show

23. únor 2018

Pokud sleduješ dění na letošní zimní olympiádě v Pchjongčchangu, určitě ti neutekly naše medailové úspěchy. Jedním z nich je i výkon snowboardkrosařky Evy Samkové, která v napínavém souboji nakonec získala třetí místo. V naší ranní show Ráno s Jogurtem jsme měli na návštěvě Marka Jelínka, jejího trenéra.

Eva pochází z Krkonoš, snowboarding ale nebyl sportem, se kterým začínala. Nejdříve se postavila na běžky a na snowboardu začala jezdit ve svých sedmi letech. Kromě prkna se ve svém volné čase věnuje třeba koním, surfingu, ráda si i uvaří.


Sportovkyně má ale kolem sebe další lidi, kteří ji umožňují dobře se na závody připravit. Mezi ně patří i trenér Mára Jelínek. Ten dohlíží na Eviny výkony. Pokud se chcete dozvědět něco víc o snowboardingu od jednoho z těch nejpovolanějších, poslechněte si úryvek z ranní show Ráno s Jogurtem. Náš moderátor Jirka Jogurt Kohout zpovídal Máru a dostal od něj pár dobrých rad. Jogurta můžete ladit každý všední den od 6 do 8 na Rádiu Junior, a probudit se tak pořádně do nového dne. Ráno? Jedině s Jogurtem!

Eva Samková
autor: Šárka Mattová
Spustit audio