Užijte si poslední den v roce s Rádiem Junior. Pusťte si silvestrovské speciály

31. prosinec 2021

Těšte se na silvestrovskou hitparádu, Zvídokuk i speciály Petra, Kuby a Jirky.

Petr Ševčík, Jirka Kohout a Jakub Voříšek to na Silvestra pořádně rozbalí! A už se moc těší, že u toho budete s nimi. Dočkat se nemůže ani Klára Nováková se speciální hitparádou a Eva Sinkovičová s Janou Rychterovou, které připravily sváteční Zvídokuk.

Oslavte Silvestra s námi. Stačí si naladit naše vysílání online >> na telefonu, počítači, DAB+ digitálním rádiu nebo třeba chytré televizi. A co jsme si pro vás na 31. prosince připravili?

Klára Nováková

Silvestrovská Hitparáda s Klárou Novákovou

Od 10:20 – Hledáte super hudební mix na silvestrovskou párty? Klára ho sestavila za vás. A je pořádně ulítlý, takže si poslední den v roce užijete spoustu zábavy.

Po odvysílání najdete hitparádu i u nás na webu >>

Petr Ševčík

Když mi bylo... Silvestrovský speciál s Petrem Ševčíkem

Od 11:00 – Na Silvestra mají lidé ve zvyku vzpomínat na to, jaký byl uplynulý rok. Ševa se ovšem rozhodl ponořit se do vzpomínek mnohem hlouběji. Vzpomněl si na spoustu trapasů, podivností a vtipných historek, které zažil, když mu bylo šest, sedm, osm, devět, deset... Zkrátka, když mu bylo jako vám teď.

Dozvíte se, jak si z něj rodiče nejednou vystřelili, proč poprskal nejhezčí holku z pěveckého sboru, nebo jak málem způsobil pád zeleného mimozemšťana přímo paní učitelce na hlavu. Tyhle historky jindy neuslyšíte!

Jiří Kohout

Silvestrovská exploze Jirky Kohouta, aneb desatero pro dobrou náladu v roce 2022

Od 12:00 – Co člověku dokonale zvedne náladu, jak se naladit na nový rok a kde hledat inspiraci? Jirka vás poslední den v roce vezme na netradiční místa, kde zažijete neuvěřitelné věci. Nebude chybět Silvestrovské občerstvení. Bude se vařit, tančit, zpívat, bubnovat, mlsat, tužit tělo a povídat o pohádkách až z dalekého Vietnamu.

Chybět nebude ani soutěž. Jirka si navíc pozval hned několik hostů. Během jeho silvestrovského programu ho podpoří Jindra Bartošová, Jasmína Kohoutová, Tomáš Paleta, Michal Klapetek, Pavel Kohout a Václav Skalník.

Jakub Voříšek

Silvestr Jakuba Voříška

Od 14:00 – Kuba vám nabídne vtipné písničky, povídání a taky jeden opravdu zábavný příběh z pera oblíbeného humoristického spisovatele. Uslyšíte i premiéru nové písničky, kterou Jakub napsal jen pro vás a sám ji naživo zazpívá přímo ve studiu.

Těšte se i na rozhovor s nejmladším moderátorem Rádia Junior v historii. To byste neuhodli, kdo to bude! To všechno a ještě mnohem víc vás čeká v dnešní silvestrovské hodině s Jakubem Voříškem.

Eva a Jana se na vás těší v soutěži Prapodivné Vánoce na Rádiu Junior

Silvestrovský Zvídokuk s Janou a Evou

Od 16:00 – Máte rádi pořady Zvídavec a Všudykuk? Jana Rychterová a Eva Sinkovičová spojily síly a vybraly ty největší špeky z uplynulého roku do speciálního dílu Zvídokuku.

Po odvysílání najdete Zvídokuk i u nás na webu >>

Užijte si poslední den roku 2021 s námi!

autor: kpe
Spustit audio

Související