Velká soutěž! Ušoun Rušoun na stopě Karlu IV.

27. březen 2015

Rádio Junior vyhlašuje velkou hru o skvělé ceny! Hlavní výhrou je zahraniční zájezd do Legolandu! Soutěžíme od dubna 2015 do května 2016 a zapojit se můžou rodinné i třídní týmy.

V roce 2015 uplynulo 660 let od korunovace Karla IV. císařem a v květnu 2016 slavíme 700 let od jeho narození. Proto se celá soutěž týká právě Karla IV.

Vaším úkolem je vytvořit rodinný nebo třídní tým a každý měsíc zodpovědět jednu měsíční otázku, splnit jeden měsíční úkol a vyluštit jedno měsíční slovo. Ve vysílání a na webu Rádia Junior se budou postupně objevovat nápovědy, které vám v tom pomůžou.

Soutěžit můžete o hlavní cenu – výlet do Legolandu v Německu pro jeden rodinný a jeden třídní tým (hlavní cenu věnuje Student Agency) a o spoustu měsíčních cen.

Soutěž začíná 6. dubna 2015 a končí až v květnu 2016. Pro všechny to bude 14měsíční trénování mozku a zábava, která přispěje k upevňování hezkých vztahů. Navíc si sami vytvoříte krásnou hmatatelnou vzpomínku v podobě soutěžní kroniky.

Legoland v Německu

Abychom vám celou cestu soutěží usnadnili, sepsali jsme 6 důležitých kroků, na které byste neměli zapomenout. A jestli si chcete povídání o soutěži raději poslechnout, pusťte si rozhovor s šéfredaktorkou Rádia Junior Zorou Jandovou, která celou soutěž vymyslela.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio