Víme, jak vidí šance našich hokejistů na mistrovství světa legendární Dominik Hašek

15. květen 2023

Totál Talkshow pro hokejové fanoušky je tu! Přímo z místa konání mistrovství světa v Rize se hlásí Petr Kadeřábek z Radiožurnálu Sport, a jaké dává letos našim šance na vítězství, prozradí hvězdný brankář Dominik Hašek.

Totál Talkshow pro hokejové fanoušky je tu! Přímo z místa konání mistrovství světa v Rize se hlásí Petr Kadeřábek z Radiožurnálu Sport, a jaké dává letos našim šance na vítězství, prozradí hvězdný brankář Dominik Hašek.

Informace z první ruky

Klasická sportovní sestava Totál Talkshow Denisa, Vojta a Pepíno se vrhá na hokej. Jak by taky ne, když právě probíhá Mistrovství světa v Rize. Přímo na místě je i Petr Kadeřábek z Radiožurnálu Sport, který pro nás bude mít informace o České hokejové reprezentaci.

Dozvíte se, kdo s kým bydlí, jaké mají hokejisté zázemí, kdo bohužel v dalším zápase nenastoupí kvůli zranění, ale samozřejmě taky, jak vidí Petr naše letošní šance.

Jak to vidí Dominik Hašek

Stejné otázce se nevyhne ani držitel Stanley cupu a zlaté olympijské medaile z Nagana, hvězdný brankář Dominik Hašek. „Našemu družstvu věřím,“ říká legendární brankář. Tipovat medailisty je ale podle něj ještě brzo. Navíc prozradí, koho by postavil do brány on a co se honí hlavou brankáři, když si dá vlastní gól.

A abychom z hokejové euforie nevynechali ani nastupující generaci, začne Totál Talkshow rozhovorem se sedmiletým hokejistou Kríšou Rabenseifnerem.

Víc uslyšíte v Totál talkshow!

Pořad si můžete živě i ze záznamu pustit na webu Rádia Junior a audioportálu mujRozhlas

Spustit audio

Související