Vlkův sen o cestě na Měsíc. Pohádkový muzikál ze světa, kde se tolerují jen „správné“ myšlenky

30. červen 2023

Vítejte v zemi, kde jsou všichni tak akorát. Správné myšlení i pocity. Kdo vybočí z řady, toho „napraví“ úžasný mrakofuk. A hlavně pozor na vlkolidi! Těšte se na Antonii Formanovou a  Jana Hofmana. Další pohádky najdete na webu Rádia Junior a v mobilní aplikaci Rádia Junior.

Johny je výjimečný. Před ostatními to ale musí skrývat, a tak se čím dál tím víc uzavírá sám do sebe. Nechápe ho ani jeho vlastní máma a možná se za něj i tak trochu stydí. V zemi, kde vládne tajemná Karkule a její ďábelský přístroj mrakofuk, který dokáže „napravit“ každé dítě, bude mít neoblíbený kluk co dělat, aby neztratil sám sebe.

Voda se nerozlívá po talíři,
květiny nesází se do kamení.
S tím vším se dokážete smířit,
ale po dětech chcete, ať se změní.

Z muzikálu Vlkův sen o cestě na Měsíc

Hudbu k muzikálu, který odhaluje, že za nenávistí a strachem je často jen neznalost, složil bloger, autor komiksů, textař a písničkář Jakub König známý jako Kittchen.

Hrají: Jan Hofman (Johny), Antonie Formanová (Lina), Natália Drabiščáková (matka), Jana Stryková (Karkule), Jakub Albrecht (blecha, mrakochránce), Petr Gelnar (mrakochránce, reklama), Lubor Šplíchal (mrakochránce, moderátor), Dita Kaplanová (učitelka), Kamila Špráchalová (žena, reklama), Jan Vondráček (reklama, hlášení), Barbora Váchová (vlčice ze snu), Adam Ernest (spolužák), Marek Frňka (spolužák) a další...
Napsal: David Košťák
Dramaturgie: Lenka Veverková
Zvukový mistr: Radim Dlesk
Zvukový design: Ondřej Gášek
Hudba: Jakub König (Kittchen)
Režie: Josef Kačmarčík
Premiéra: 2. 6. 2022

Velké pohádky běží ve vysílání Rádia Junior každý všední den ve 13.00 (repríza ve 20.00). O víkendu pak vždy ve 12.00, 13.00 a 20.00.

Pusťte si Rádio Junior online >>

Něco pro rodiče: 
Další krásné příběhy pro děti a mládež najdete ke koupi na radioteka.cz

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Související