Vyrob přáníčko a staň se Ježíškovým vnoučetem

19. listopad 2018

Chceš potěšit babičky a dědečky z domovů pro seniory? Tak to hledáme právě tebe! Vytvoř jim vánoční přání, namaluj obrázek, nebo vyrob drobný dáreček, který se vejde do obálky a pošli nám ho do 14. prosince. Všechno pak předáme těm, kterým to udělá velkou radost. Zapojíš se tak do skvělého projektu Ježíškova vnoučata, který starým lidem pomáhá už poněkolikáté.

Vánoce jsou ideální dobou, kdy někoho potěšit. Projekt Ježíškova vnoučata plní přání lidem z domovů pro seniory. Na webu jeziskovavnoucata.cz je zveřejněn seznam věcí, které by si lidé z těchto domovů přáli a každý, kdo se chce zapojit, si z něj může nějaký předmět vybrat a seniorům ho pořídit.

Letos se do projektu můžete zapojit i vy

K tomu, abyste někomu udělali radost, totiž nejsou potřeba peníze. Osamělé lidi potěší i obyčejné, vlastnoručně vyrobené vánoční přání, nebo drobný dáreček.
Jediná podmínka je, že se váš výrobek musí vejít do obálky. Popusťte uzdu fantazii! Nezapomeňte připojit nějaké pěkné přání hezkých Vánoc a své jméno a třeba i věk.

Všechno pak předáme společně s kolegy ze stanice Dvojka v neděli 16. prosince na speciální akci v divadle U Hasičů.

Výrobky pošlete tak, aby dorazily do pátku 14. prosince k nám do Rádia Junior na adresu:
Rádio Junior
Vinohradská 12
Praha 2
120 99

Nech se v našem videu inspirovat, co všechno se dá vyrobit. Co třeba originální skládanou záložku do knížky?

Prohlédněte si, jaká přáníčka už nám dorazila. Průběžně některé z vašich výrobků přidáváme do této fotogalerie. Jste opravdu moc šikovní!

Origami záložka

Tak neváhejte, vytáhněte ze stolu papíry, nůžky, pastelky, samolepky... prostě cokoli vás napadne a dejte se do tvoření.

Do Ježíškových vnoučat se zapojili i Venda s Fráňou. Jak to dopadlo? Koukni na video.
Pusť si i další díly tohohle oblíbeného seriálu.

Už se na vaše práníčka a dárečky moc tešíme! :-)

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio