Zábava pro odvážné. Při canyoningu se necháte unášet proudem a slaňujete vodopády

16. červenec 2022

S Janou Rychterovou a Jirkou Kohoutem se ještě zdržíme ve Slovinsku, abychom v okolí městečka Boveč pokořili další vodopád, zakončený třiceti metrovým slaněním. Canyoning je nejenom zábava, adrenalin, ale také velká výzva! Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Jana a Jirka se vydali do Slovinska a vyzkoušeli canyoning. A protože výlet stál za to, čeká vás pokračování v Klubu Rádia Junior. První díl našeho povídání si můžete pustit TADY >>

 Počasí se nevyvedlo

Čtěte také

„My se hrozně těšíme, že budete trpět taky,“ směje se jedna z účastnic výpravy za canyoningem, když Jana a Jirka přiznají, že půjdou taky do vody a budou u toho natáčet reportáž.

Všichni se trochu bojí a nevědí, co mají čekat. Prší a je zima. Podle vedoucího výpravy Aleše si vybrali jedno z nejošklivějších počasí, které se dá ve Slovinsku tou dobou zažít.

Vzhůru do kopců

„V tomhle počasí to aspoň nebude teplotní šok,“ soudí Jana, když se dozví teplotu vody v horské říčce. Ta má totiž kolem 8 stupňů. Aleš špitá něco o optimistech a celá výprava se vydává na cestu ke skladu s výstrojí. A pak už vzhůru do kopců.

Když si poslechnete celý Klub Rádia Junior, můžete se vydat na výpravu s Jirkou a s Janou. A uslyšíte, jak to vypadalo, když slaňovali třicetimetrový vodopád.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

Spustit audio