Zázračná noc s Andersenem vám nedovolí usnout

28. březen 2017

Jen dva dny v roce je důležité neusnout před půlnocí – na Silvestra a na Noc s Andersenem! A právě ta druhá noc se přiblížila. Už tento pátek 31.března se můžete těšit na pět hodin společného vysílání Rádia Junior a Českého rozhlasu Dvojka. Připojíme se tak k celosvětové akci, která oslavuje dánského pohádkáře Hanse Christiana Andersena a radost ze čtení a pohádek. A v Rozhlase také radost z poslouchání!

Letošní Noc s Andersenem bude zázračná. Zázračně šikovný bude skladatel a písničkář Jaroslav Samson Lenk, zázrakem lze nazvat, že pozvání do studia přijal Maxipes Fík v podání herce Josefa Dvořáka a zázračný bude i host před půlnocí – princ Matouš Ruml.

Do studia se ale postupně přijde podívat pět záhadných pohádkových postav, díky kterým budete moci vyhrát zázračné ceny – dron, kvadrikoptéry, bezva knížky a skvělé stolní a karetní hry.

No a samozřejmě každou hodinu na vás čeká pohádka. Před půlnocí nám ji dokonce živě přečte náš poslední host. Tak nezapomeňte, Zázračná noc s Andersenem začíná už tento pátek 31.3. v 19:00. Těší se na vás moderátoři Magdalena Šorelová a Tomáš Vacek.

A pokud Noc s Andersenem už netrpělivě vyhlížíte, zkuste si zatím náš kvíz.

Spustit audio