Znáte Ševu? Ne? Profrčte s ním naším novým YouTube kanálem

15. květen 2018

Máme skvělou zprávu. Rádio Junior to rozjíždí i na YouTube. Nový kanál s názvem Rádio Junior vás bude pravidelně zásobovat zábavnými videi v podobě výzev, výčtů těch nejvíc nej věcí, ale i rozhovory s hosty z rádia. Zajímá vás, kdo je Ševa?

Není to žádný nováček. Jde o našeho ostříleného a dobře známého moderátora Petra Ševčíka. Ten videa nabíjí nekonečnou energií a srší jedním vtípkem za druhým. Ševovou specialitou jsou Výzvy. Videa, ve kterých soutěží se svým parťákem Kácou. První Výzvy natáčeli kluci v Zoo, takže se můžete těšit třeba na polibek od lachtaní slečny. Ve videích s názvem Víš?! od něj uslyšíte to nejlepší, nejhorší, nejšílenější a další nej, která vás jen mohou napadnout. Posledním Ševovým hřištěm jsou Skeče. Přesvědčte se sami, jak dobrý je Petr komik.

Jaké natáčení Ševu zatím nejvíc pobavilo a vadí mu převlékání na veřejných místech?
Petra Ševčíka vyzpovídala ve vysílání Rádia Junior Helena Petáková

Podívejte se na první Výzvu
Ševa s Kácou hledali v Zoo tapíra – teda Ševa hledal a Káca... no, podívejte se sami ;-)


Videa samozřejmě nejsou jen o zábavě. Ta je určitě důležitá, ale naším cílem je také to, abyste se dozvěděli něco užitečného. Tyhle informace se vám budou hodit ve škole i v běžném životě. Rubrika Knižní agenti je plná tipů na knížky, které byste si neměli nechat ujít. Recenze vám naservírují šikovní dětští čtenáři, kteří vybírají jen to nejlepší. Každý pátek si užijete legraci s novým dílem seriálu Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou.

>> Koukni na náš nový YouTube kanál

Oblíbený pořad Klub Rádia Junior bude mít svou rozšířenou verzi právě na novém YouTube kanálu. Zajímavé hosty můžete nejen slyšet, ale také vidět v rubrice Vysílání. Díky těmto videím si uděláte lepší představu třeba o tom, jak vypadá zvíře s názvem ženetka.

Přesvědčte se sami o tom, kolik zábavy a zajímavých informací vás na YouTube kanálu Rádio Junior čeká. A nezapomeňte nás odebírat, ať vám neuteče žádná novinka.

autor: Kateřina Bartas
Spustit audio