9. zastávka Cestovatelů v čase II.

26. listopad 2018

A je to tady. Cestovatelé v čase čeká jejich poslední zastávka v budoucnosti. Vrátí se nakonec do správné doby? A jak to dopadne s lidstvem? Uhodněte letopočet a vyhrajte pěkné ceny. Odpovědi nám posílejte do pátku 30. 11. 2018 do 12.00 hod.

Výherci a správná odpověď z tohoto dílu

Linda Folprechtová z Krakovan – cena: digitální rádio
Toník Jehlička z Lipce – cena: digitální rádio
Anežka Urbanová z Prahy 6 – cena: digitální rádio


Správnou odpovědí byl rok 8374.

Poslechněte si příběhy čtyř spolužáků a vyhrajte každý týden pěkné ceny

Jak se nám bude žít v době plastové? Budou existovat roboti, kteří mají city? Jak inteligentní bude lidstvo za tisíce let? To všechno se spolu s cestovateli v čase dozvíte díky jejich devíti zastávkám v budoucnosti.

Každé pondělí v 7.25 hod. (reprízy v 18.05 hod. a v 19.10 hod.) odvysíláme jeden dobrodružný příběh. Poslední díl odvysíláme 26. 11. 2018.

Jak na to?

Vaším úkolem je poslouchat a podle indicií v příběhu zjistit, do jakého roku se cestovatelé dostali. Odpovědi nám můžete posílat na email radiojunior@rozhlas.cz vždy do následujícího pátku do 12.00. Do předmětu napište Cestovatelé v čase II. a nezapomeňte uvést svůj věk a poštovní adresu.

Správnou odpověď a jména tří výherců se dozvíte vždy v pondělí na Junioru před odvysíláním dalšího dílu hry.

Celá pravidla si přečtěte zde.

Všechny díly najdete na našem webu v sekci soutěže.

Hráli jste s námi Velkou letní hru Cestovatelé v čase? Že ne? A zajímá vás, jak probíhala první výprava našich kamarádů, která je zavedla do minulosti? Jejich příběhy si můžete poslechnout na našich webových stránkách.

Spustit audio