Ben a Mateo slávu neřeší. Jsme pořád stejní, tvrdí o sobě

27. říjen 2021

Už je to víc než rok, co naplno rozjeli svou pěveckou kariéru. Jak moc se jim změnil život? Stíhají i školu, své koníčky a kamarády? Teď se připojili k projektu #SayHi, který podporuje přátelství! Jak se klukům líbí hit Buď sám sebou, který pro #SayHi nazpívali? I na to se jich ptala Klára Nováková.

I Ben z pěvěckého dua Ben & Mateo se ve škole setkal se šikanou. Teď jsou oba tváří české verze mezinárodního projektu proti šikaně #SayHi, který podporuje přátelství.

Musel skončit s karate

Jací kluci vlastně jsou? „Jsem hodně zodpovědný,“ říká o sobě Ben. Má rád uklizeno a všechno si připravuje dopředu. Studuje a ve volném čase se věnuje zpěvu. Kvůli nabitému programu a pěvecké kariéře musel přestat chodit na karate a break dance.

Mateo prý příliš zodpovědný nebýval a rozhodně si třeba tašku do školy nepřipravoval předem, ale to se změnilo. „Zjistil jsem, že to ušetří čas, když se mi ráno nechce vstávat,“ směje se. I on se dřív věnoval nejrůznějším koníčkům.

Měl jsem spoustu kroužků a čekal jsem na takovou tu příležitost, která mi ukáže cestu, kam bych měl směřovat. vzpomíná Mateo, který dlouho uvažoval, že se bude věnovat hlavně dabingu. Nakonec ale zvítězil zpěv.

Ben a Mateo jsou tvářemi projektu #SayHi

Sláva je nezajímá

Koncerty si kluci užívají, ale se slávou si hlavu nelámou. Rozhodně se nepovažují za hvězdy. „Připadám si stejný,“ zhodnotil to Ben.

Mají kluci někdy trému? Jaká je jejich oblíbená barva? Kolik mají sourozenců? Kdy se Ben setkal se šikanou a jak se s tím vypořádal? Poslechněte si rozhovor a dozvíte se to

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Související