Bylo mi líto, že spolužáci závidí a že mi ubližují, svěřila se zpěvačka a herečka Taly

16. červen 2021

Taly ráda zpívá, hraje, učí se na klavír a občas i brnká na ukulele a na kytaru. Teď vydává své druhé album Tak to jsem já. A kdo tedy je? Na to se jí ptala Klára Nováková.

Natálii Němcové alias Taly je čtrnáct let. Už má za sebou hodně zkušeností na divadelních prknech. Vidět jste ji mohli třeba v Hudebním divadle Karlín v představení Čas růží. Vystupuje i v muzikálu Billy Eliot v Plzni. Taky si zahrála malou Fionu v muzikálu Shrek. V České televizi zase natáčela Skautskou poštu a těšit se můžete na pořad Parta z garáže.

Nedávno jí vyšlo taky nové CD Tak to jsem já, na kterém najdete i stejnojmenný hit. Ten se jako horká novinka probojoval i do naší Hitparády Rádia Junior.

Problémy se spolužáky

Taly je tedy v jednom kole. A ke všemu tomu zpívání, zkoušení a hraní ještě samozřejmě musí zvládat i školu. I když sem tam něco kvůli umění zamešká. Bohužel to ale ne každý chápe.

„Někteří spolužáci to berou jako normální, že jsem holka, která ráda zpívá a hraje v divadle, ale ostatním to vadí. Zažila jsem ve škole i ošklivé věci,“ svěřila se Kláře Novákové. „Bylo mi líto, že mi závidí a že mi ubližují,“ vzpomíná na těžkou situaci, kterou pak musel řešit i psycholog, kterého si škola pozvala.

Jak to má Taly se spolužáky teď? A opravdu zajídá čokoládu maršmelouny? Pusťte si celý rozhovor a dozvíte se to :-)

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00.

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online na audioportálu mujRozhlas.

autoři: Klára Nováková , Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Související