Dárečky celý měsíc. Co pro vás chystá Rádio Junior během adventu, Vánoc a na Silvestra?

6. prosinec 2020

Máme tu prosinec a kouzelný předvánoční čas – advent. Na co se můžete těšit?

I na Rádiu Junior se těšíme na Ježíška a novoroční oslavy. Dárky vám budeme nadělovat celý prosinec. Co jsme pro vás připravili?

Dvojnásobná porce nejkrásnějších pohádek

23. prosince–3. ledna: Zažijte s Juniorem pohádkové Vánoce! Během svátků vám budeme pohádky pouštět mimořádně nejen ve 13:00, ale i v 19:00 (místo Klubu Rádia Junior). Vybrané pohádky si můžete po odvysílání pustit i na našem webu.

Vybrali jsme pro vás pár vánočních programových tipů >>

Naučte se s námi vánoční písničku

Každou adventní neděli: Předvánoční čas, tedy advent, jsme odstartovali speciálním videem Napiš Hit. Zdeněk a Vilém vás každou neděli naučí jednu sloku nové vánoční písničky. Na Vánoce si ji tak můžeme zazpívat všichni.

Zpívejte s námi >>

Mikulášské vysílání

5. prosince, 16:00–17:00: Zkraťte si čekání na příchod Mikuláše a pusťte si zábavnou mikulášskou hodinku na Rádiu Junior. Slaví Mikuláše i jinde ve světě? Do studia dorazí taky upovídaná čertice!

Víc informací o mikulášské hodince >>

Soutěž Prapodivné Vánoce na Rádiu Junior

23. prosince–1. ledna, každý den kromě víkendu v 10:00S Janou Rychterovou a Evou Sinkovičovou proletíte daleké země a potkáte se s legračními i příšernými vánočními zvyky. Navíc můžete vyhrát super ceny.

Zapojte se do soutěže >>

Sváteční Hitparády

26. prosince, 31. prosince a 2. ledna: Protančete svátky s Klárou Novákovou. Připravila pro vás vánoční a silvestrovské díly hitparády a po Novém roce i Síň slávy, kde si shrneme největší pecky 2020.

Vánoční superzvídavec

26. a 27. prosince v 16:00: Kde se vzal bramborový salát? Existuje vánoční stromeček z peří? Kolik má Praha věží? Nejen to se dozvíte ve speciálním pořadu Superzvídavec.

Silvestr a novoroční projev s Vendou a Fráňou

31. prosince po celý den: Tak tohle bude opravdu bláznivá jízda! Počkejte si na konec roku s oblíbenou dvojkou kamarádů. Čeká na vás kopec legrace.
1. ledna ve 12:00: Co vám kluci chtějí popřát do nového roku? Nenechte si ujít jejich novoroční projev.

Na co se můžete těšit na Silvestra a Nový rok >>

Je toho vážně hodně, tak nás poslouchejte a sledujte web, ať vám nic neuteče :-)

Nalaďte si Rádio Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio

Související