Prapodivné Vánoce na Rádiu Junior. Zapojte se a vyhrajte skvělé ceny

1. leden 2021

Vánoce na Junioru budou trochu bláznivé, trochu strašidelné a hlavně hodně zábavné. Soutěžte s námi. Začínáme už 23. prosince.

Máte rádi Vánoce? A soutěžíte rádi? Tak to pro vás máme super zábavu. Eva Sinkovičová a Jana Rychterová vás vezmou na výlet po dalekých zemích, potkáte se s legračními i příšernými vánočními zvyky z různých koutů světa. Navíc můžete vyhrát krásné ceny!

Kdy soutěžit?

Soutěž vysíláme každý den kromě víkendu od 23. prosince 2020 do 1. ledna 2021 vždy v 10:00 (opakování v 17:00). Všechny díly postupně najdete i v tomto článku.

Jak soutěžit?

Pusťte si osm dílů soutěže, ve kterých zazní soutěžní otázky. Stáhněte a vytiskněte si doplňovačku a zapište do ní správné odpovědi tak, aby vám v tajence vyšlo slovo.

Ale pozor! Nebude to úplně jednoduché. Odpovědi do doplňovačky nepatří popořadě. Musíte si trochu lámat hlavu, do jakého řádku by mohla odpověď pasovat. Dvě odpovědi jsou navíc, takže se vám ani do doplňovačky nevejdou. 

Stáhněte si doplňovačku na odkaze výše a soutěžte s námi

Vyluštěno?

Hotovo? Tak teď už jen:

  • Správné slovo z tajenky i všech osm odpovědí napište do emailu a pošlete na radiojunior@rozhlas.cz do 4. ledna. 2021 (včetně).
  • Do předmětu napište heslo „Prapodivné Vánoce“.
  • V emailu nezapomeňte uvést jméno a poštovní adresu.
  • Více najdete v podrobných pravidlech soutěže.

Výsledky a jména pěti výherců se dozvíte 5. ledna v 19:00 v Klubu Rádia Junior, kam si Jana Rychterová pozve i Evu Sinkovičovou.

O co se soutěží?

Těšit se můžete na krásné ceny. Hlavní výherce získá DAB+ digitální rádio a balíček s dárky. Ostatní čtyři výherci získají balíček výher, kde najdou pěkné knížky od vydavatelství Slovart, batůžek, plechový hrníček Rádia Junior a CD od Radioservisu.

Ve vánoční soutěži můžete vyhrát digitální DAB+ rádio a další super ceny
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Související